Най-елегантно женско трио в българската музика се завръща на сцената на клуб Mixtape 5

След пауза от близо една година нежните представителки на българската поп сцена Рут Live Band, Миленита и Белослава ще окрасят есенната нощ със запазената си марка поп, джаз и соул звуци от и за душата с общ концерт в клуб Mixtape 5 на 1 октомври

Трите певици са решили подарят отново на феновете традиционния си троен лайв формат, създаден по идея на клуба, който ги събира отново. 

Първите два концерта, които трите направиха заедно, заслужено бяха оценени от стотици фенове, зажаднели за нова и качествена музика на живо. Рут и Миленита и този път ще бъдат с лайв бендовете си, за да погалят сетивата на всички ценители с непопдравен джаз и фънк техен стил.  

На 1 октомври феновете ще могат да се насладят на кадифения джаз тембър на Рут, лежерното лятно звучене на Миленита и отнасящо романтичните текстове на Белослава. А попаднете ли в този свят на красота и музика, ще ви се иска да останете за дълго.  

Виж още: Фолклорът оживява на 29 септември в Mixtape 5

Изпълнителките ще представят в три части специалната си селекция с най-красивите парчета от своето творчество, а също и няколко съвсем пресни техни колаборации. 

Билети струват 15 лв. предварителна продажба в мрежата на Eventim и 20 лв. при покупка на място. 

Вратите отварят точно в 21,00 часа.