Регистрирайте се безплатно за участие във второто издание на форума "Финансиране на бизнеса", насрочено за 27 май в зала "Сердика" на столичния хотел "Шератон".

Форумът се организира от MoitePari.bg и е мястото, където предприемачи, финансови мениджъри, счетоводители, представители на малки и средни предприятия (МСП) могат да намерят успешно решение за финансиране.

Участието е безплатно. Изисква се само предварителна регистрация, която можете да направите и онлайн, но побързайте, защото местата са ограничени.

В програмата са включени водещи финансови експерти от банкови и небанкови институции, с доказани традиции и възможности за кредитирането на МСП. Сред тях са представители на Българската банка за развитие, "Сосиете Женерал Експресбанк", Банка ДСК, Българската асоциация на консултантите по eвропейски програми (БАКЕП), Empower Capital Advisors, "Сожелиз" (SoGeLease.bg), DS-Concept Factoring.

В панела за банковото финансиране от 10,05 ч. се представят новите банкови програми, включително и онези, които са подкрепени с европейски средства. В началото на презентациите ще бъдат изложени проблемите във финансирането на бизнеса и настоящото му състояние като резултати от онлайн проучване на MoitePari.bg.

Ако все още не сте се включили в анкетата за финансиране на МСП - направете го сега онлайн! Решенията, въпроси и отговори ще се търсят в дискусионния панел от 11,30ч., след презентациите.

Програмата продължава в 14 ч. с презентации и информационни дискусии за дяловото финансиране, факторинг и лизинг. Партньорите на организаторите - водещите компании за небанково финансиране и бизнес консултанти, - ще информират за възможностите и предимствата на небанковото финансиране. 

В панела за европейските програми лично представители на БАКЕП представят основните моменти в оперативна програма "Иновации и конкурентоспособност 2014-2020". За земеделските производители е подготвена специална презентация за фондовете от Емил Дърев, член на Управителния съвет на БАКЕП и Росен Петров, консултант за бизнес кредитиране на земеделски производители от "Кредитланд". В дискусионната част ще се включат и банкови представители.

Виж още: Решения за успешно кредитиране на бизнеса