Актрисата спечели четвърти "Златен глобус" с поддържащата си роля в "Стив Джобс"

Кейт Уинслет изглеждаше видимо изненадана, когато бе обявена за най-добра поддържаща актриса на 73-тите награди "Златен глобус". Това е нейната четвърта статуетка от асоциацията на чуждестранните журналисти в Холивуд, този път присъдена за изпълнението й в "Стив Джобс" на Дани Бойл, където играе Джоана Хофман, дясна ръка на основателя на "Епъл" Стив Джобс.

40-годишната носителка на "Оскар" наскоро сподели, че все още не е прибягвала до пластичната хирургия и не би могла да живее без шоколад и чаша вино.

"Позволявам си от всичко в умерени количества. Животът без шоколад не е живот. Животът без чаша вино - също. Трябва да консумирате по малко и от двете", съветва британската актриса и допълва:

"Вероятно би трябвало да се похваля, че съм вегетарианка, пия по 10 литра вода седмично или нещо такова - но не мога да кажа подобно нещо за себе си. Е, да, опитвам се да пия повече вода, но не мога да се похваля с особени постижения в тази сфера."

Въпреки това Кейт се смята за щастлив човек, който може да се похвали с добро здраве. Тя се опитала да храни с шоколад и екранния си партньор Майкъл Фасбендър, тъй като се тревожела, че губел много тегло по време на снимките.

Той обаче й отказал, тъй като не си падал по междинните закуски. Ядеше двойни порции, а джинсите му едва се задържаха на талията, разказва Уинслет.

Източник: Nestlechoco.bg