Как без много усилия можем (да опитаме) да привлечем пари

Всеки иска да е материално осигурен и никога да не се притеснява за пари. Не при всеки обаче това се случва, още по-малко пък лесно и безпроблемно. И все пак всички бихме се радвали на бързо забогатяване. Особено при вида на сметките за ток и парно.

Затова и в народните вярвания на всеки народ има различни ритуали и магийки, които да привличат богатството. Ето някои от тях: 

Ритуал със свещ

Предварително ароматизирайте стаята с помощта на пръчици с ухание, което ви допада. Трябва ви една по-дебела зелена свещ, на която да изпишете името си и да изрисувате придобивката, за която мечтаете (най-често дом, кола). Свещта се намазва със зехтин, като се пази фитилът, и се овалва в сух босилек. След това се запалва и се оставя да гори поне 5мин., като през това време човекът си мисли за своите желания. Накрая пламъкът се загася с пръсти или похлупак, но никога не се духа.

Ритуал с кутия за бижута

На дъното на малка кутия за бижута се постила парче червен плат. Отгоре се нареждат пари – може и монети, и банкноти, важното е да са подредени по стойност. На бял лист хартия се написват всички придобивки, с които човекът иска да се сдобие. Листът се слага при парите и кутията се затваря, като през това време човекът не спира да мисли за това, което иска да му се случи. Кутията се прибира и не се отваря поне една година. След този период желанията могат да се заменят с други. Наново се поставят пари, а със старите се купува нещо за дома.

Ритуал с метла

Метлата е един от талисманите, които се смята, че носят пари. Задължително се купува нова по новолуние. Около дръжката й се завива зелена банкнота и се завързва със зелена панделка. През това време човекът на ум трябва да си повтаря, че иска парите му да се множат и желанията му да се сбъднат. Метлата се поставя в някой ъгъл на дома с дръжката надолу.

Ритуал със зелена чиния

Трябва ви малка зелена купичка или чиния, с която да привлечете и задържите финансовата енергия в дома си. Поставя се в хола или коридора и всеки ден в нея се пускат монети. Ритуалът трябва да започне при нарастваща луна, иначе няма да има ефект. Когато чинийката се напълни, монетите се похарчват, като задължително част от тях трябва да се раздадат на по-нуждаещите се. По желание може да повторите ритуала, когато поискате. Важно е да се отбележи, че ритуалите трябва да се извършват при новолуние или при нарастваща луна.

Ритуал с броеница

Според народните вярвания кехлибарът има голяма сила за привличане на пари. Древните евреи са ползвали броеница от кехлибар, за да увеличат печалбите си. Жестът на прехвърляне на зърната ѝ символизира броенето на пари, което не е случайно. Броеницата представлява затворен контур, който не позволява да избягат парите ни, а да се върнат при нас. Такива броеници е имало още преди 2500 години. Може да използвате и просто парче кехлибар, което да държите в портфейла си, където да привлича постъпленията. 

Ритуал с листа от мента

Друго поверие казва, че ментата привлича парите. Носете в порфейла си листо от мента между парите в портфейла и те ще се множат. 

Ритуал със знака на парите

Този ритуал също е сравнително прост. Всяка сутрин, когато излизате за работа, рисувайте на дясната си ръка с червен маркер или химикал избран от вас знак на парите. Този знак може да бъде китайският йероглиф, който символизира богатството или всеки друг знак – на долара, на еврото и т.н. Започнете да правите този ритуал на новолуние и го повтаряйте ежедневно в продължение на 15 дни. запознати твърдят, че на третия ден след пълнолуние ще получите добра сума пари.