Феновете от чужбина избрали Бургас заради плажа, където да изживеят шоуто отново

След успешните концерти на Роби Уилямс в Белград и Атина преди няколко дни, сръбски и гръцки фенове са решили да повторят незабравимото си изживяване и в Бургас, като изкупуват местата от т.нар. "златен кръг" (Golden Circle).

На морския бряг Уилямс идва да пее за първи път пред българска публика на 7 август,  в рамките на тазгодишното издание на фестивала Spirit of Burgas.

Бармани, дошли у нас за състезание в столичен клуб, споделиха с присъстващите: "Роби направо ни взриви. Отидох без очаквания, но шоуто беше велико! От сцената каза, че ще се върне след 18 месеца в Атина, но на нас не ни се чака и проверихме най-близката дата. Така си купихме билети за Бургас - искаме да гледаме Роби на плажа. Още доста наши приятели се организират, така че ще бъдем голяма компания."

Гигът в Белград беше отразен от медиите по света с гафа, допуснат от Роби, който от сцената каза: "Здравейте, Загреб!" и шокира над 33-хилядната си публика, за да я спечели отново с изпълненията на най-големите си хитове.

По време на концерта си в Атина звездата пък се разчувства и призна, че е имал проблем с наркотиците. "Съжалявам, че ми отне толкова време да дойда. Бях зависим от дрогата и трябваше да се възстановя, затова и не успях да отида на толкова много места. Наистина съжалявам, че не съм идвал във вашия район по-рано", каза от сцената 41-годишният певец.

В момента той обикаля света с турнето си Let Me Entertain You, което акостира в Бургас на 7 август, а зад кулисите си тананика не само своите парчета, но и Uptown Funk на Марк Ронсън и Бруно Марс например.

Промобилетите, както и билетите за Терен 2 са вече разпродадени. Билети на цени 150 лв. за 7 август и 60 лева за 8 август може да закупите в мрежата на Eventim.bg в цялата страна: OMV, EasyPay, "Пикадили", "Техномаркет", "Технополис", "На тъмно", билетен център НДК. В продажба са още и билети за Golden Circle (само за 7 август) и ВИП трибуни със седящи места.

Източник: Spirit of Burgas 2015