Навън е сиво и студено, но има начин да ви се случи нещо свежо - резервирайте маса в любимо или ново заведение и спестете до 40% от сметката с ReZZo.bg

Време е да се настроите предколедно и да помислите какви подаръци да купите за близките си.
И защо да не го правите в приятна обстановка, докато хапвате вкусно с чаша вино?
Можете да си го позволите, защото ще спестите пари, които ще похарчите за себе си или за онези, които обичате.

Хит сред модерните градски хора по света е да запазят маса в ресторант през сайт за резервации - пести време, усилия и пари, като в замяна предлага богати възможности  за кулинарни приключения и гарантирани места.

Изглежда като съвременна градска магия, а всъщност става дума за добре измислен бизнес модел, в който всички страни печелят. Ресторанти и клиенти събират интересите си около масата и всеки остава с добър вкус след срещата.

ReZZo.bg е повече от обикновен сайт за резервации, той е едновременно съветник, компетентен кулинарен критик и финансов помощник.

ReZZo.bg събира на едно място най-добрите ресторанти в България, подрежда ги по вид кухня, местоположение и най важното - оценка на клиентите от първа ръка.

Бърз преглед запознава с най-актуалните заведения на града, а само един клик е достатъчен, за да гарантира запазено място за обилна закуска, даваща летящ старт на деня, бизнес обяд, вечеря с приятели, романтична среща или... възможностите са безкрайни и всяка от тях отдалечава  сивотата на ежедневието на повече от една ръка разстояние.

Ако въображението ви изневери, ReZZo.bg е до вас, за да ви вдъхнови да предприемете кулинарни пътешествия из екзотични кухни, без да напускате квартала. Ако не сте готови за експерименти, ReZZo.bg е насреща, за да ви осигури желаното място в любимия ресторант, а ако избягвате да посещавате ресторанти, защото ви се струва непосилен разход - отново ReZZo.bg е на ход.

Внимание! Всички ресторанти, дори и най-популярните, включени в сайта, предлагат отстъпка от сметката, която стига до 40%.

ReZZo.bg - трябва да сме луди да не го използваме!