Dentsu Aegis Network е партньор на инициативата, която е насрочена за 25 февруари в "Бетахаус София"

Алистър Макдоналд, бивш професионален говорител на Би Би Си и настоящ специализиран консултант по управление на репутация и кризисен мениджмънт, идва за ексклузивен еднодневен семинар в София на 25 февруари.

В рамките на един пълен работен ден той представя най-доброто от британската система за правене на презентации  и усвояване на техники за водене на разговор в бизнес среда.

Организатори на събитието са "Бетахаус София и работилница "Изида", а партньори на инициатива са медийните агенци "Карат" и "Визеум", част от мрежата на Dentsu Aegis Network.

Семинарът има за цел да покаже как се прави кратка презентация пред публика за кратък период от време, като същевременно усъвършенства уменията на участниците в сесията да ангажират публиката със своето представяне.

Алистър Макдоналд е разработил програмата, на чиято база и в момента обучава на комуникационни умения директори и висши мениджъри от частния и публичния сектор във Великобритания.

В нея, освен основи за добри презентационни умения, се поставя ударение върху създаването на контакт с непознати, упражнения за идентифициране на елементите за добре разказана история, как работи паметта на всеки участник и каква роля играе тя за приемането на посланието.

Алистър Макдоналд има 20-годишен опит като журналист и продуцент в Би Би Си. Като професионален говорител, той е тренирал директори от 27 държави. Работил е с "Адидас", "АстраЗенека", "Бритиш телеком", "Ориндж", "Делойт и Туш", "Суис лайф", "Ройтерс", Crystal Global Chemicals и др.

Записвания за семинара могат да се направят онлайн на Eventbrite.com.