Джулай морнинг в компанията на диджеите Десо & Kайски

Посрещането на първото юлско утро е най-пълноценно на плажа - а за почитателите на електронната музика любимата морска дестинация е "Какао бийч клуб", където последната вечер на юни се отбелязва вече традиционно. Тази година партито е в компанията на диджеите Десо и Кайски, познати с множество летни клубни хитове.

Познат като резидент на почти всеки топклуб у нас през последните 20 години, създател на един от водещите български лейбъли за електронна музика у нас - Seaburn Records, диджей Десо (Deso) има сериозна фенска база и не се нуждае от дълго представяне.

През 2010 г. той е обявен за най-добър хаус и прогресив диджей, а в професионалната му биография се съдържат участия с колеги като Marco V, Add2Basket, Sultan, Давид Пен и редица други.

Определено обаче най-значимите му продукции са летният хит на 2013 г. Nobody, както и ремиксът на тазгодишната колаборация с Кайски и Богдана Be The One.

Кайски (Kaiski) е не по-малко известен сред поклонниците на електронния саунд. На клубната сцена е повече от 10 години, а различните жанрове, на които набляга - като ню диско, дийп и тек хаус, - го правят лесно разпознаваем. Продукцията му с Веси Бонева I Want You Back е номинирана за най-добро клубно парче през 2012-а.

Година по-късно Кайски се включва в друг съвместен хит, този път с Dayana X, с която издават заедно Hand In Hand. В актива на българския диджей фигурира и собствено радио предаване - The Heartbeat Radio Show.

Билети за посрещането на първото юлско слънце в компанията на Deso & Kaiski се предлагат на цена 15 лв. в мрежата на Eventim.bg.

Източник: Yalta Club