Допълнителни екстри и happy hour очакват клиентите

"Мтел Сърф" са новите тарифи на "Мтел" за мобилен интернет за лаптоп и таблет, които включват мегабайти на максимална скорост. Клиентите могат да избират между пет предложения с месечни такси от 6,90 до 34,90 лв. при подписване на 1-годишен или 2-годишен договор. Телекомът има и нови предложения за допълнителни екстри, чрез които клиентите могат да моделират мобилния интернет, който ползват, според своето потребление.

Тарифата "Мтел Сърф XS" включва 700 MB мобилен интернет на максимална скорост за 6,90 лв. на месец. Този обем трафик е подходящ за ползване на електронна поща, четене на новини и сърфиране в интернет.

Планът "Мтел Сърф S" се препоръчва при ползване на социалните мрежи. Той е с 1,5 GB и струва 9,90 лв. на месец. "Мтел Сърф М", с включен трафик 3 GB за 14,90 лв. на месец, е тарифа за клиенти, които активно ползват интернет.

Плановете "Мтел Сърф L" и "Мтел Сърф XL" са за клиентите, които в ежедневието си постоянно ползват интернет, включително за слушане на аудио файлове, за гледане на филми и клипове, за теглене и качване на големи файлове. В тях са включени по 7 GB и по 30 GB, съответно на цена 24,90 и 34,90 лв.

Нови са също предложенията на "Мтел" с екстри за мобилен интернет. Това са допълнителни пакети с трафик, които клиентите, ползващи мобилен интернет през лаптоп и таблет или през смартфон, могат да купят без обвързване. Екстрите могат да бъдат активирани през сайта на Мтел или през мобилно устройство на адрес m.mtel.bg/surf. Те дават възможност клиентите сами да решат за какво искат да ползват мобилния интернет.

Екстрите включват трафик до 10 GB към различни сайтове и приложения като Facebook, Viber, YouTube и Vbox7. Има и екстра за нощно сърфиране, с която клиентите получават 20 GB мобилен интернет между 23 и 7 ч.

Допълнително, "Мтел" обявява happy hour за своите клиенти, които са изразходвали интернета си на максимална скорост. Те ще могат да ползват един астрономически час мобилен интернет на максимална скорост.