Футболистът потвърди във "Фейсбук" поредната си раздяла с фолк певицата

Към една от последните си снимки с Алисия, които е качил в своя "Фейсбук" профил в началото на януари, Ники Михайлов е написал: "Новите "Лобутен" са в колата! Довиждане, Милано!" - а половинката му демонстрира новите си луксозни обувки.

Точно след деня на св. Валентин обаче вратарят на турския "Мерсин" потвърди, че се е разделил с певицата, като написа в социалната мрежа:

"Макар да съм доста открит във всички социални мрежи относно личния ми живот, сега отново чета "Приказки от 1001 нощ", в които измислиците са поне 110%. Затова реших да ви споделя няколко неща.

Да, с Алисия сложихме край на отношенията ни след 4-годишна връзка, изпълнена с незабравими моменти.

Но двамата с Валерко имат специално място в сърцето ми и винаги могат да разчитат на мен - затова няма да позволя хора, които изобщо не са наясно със ситуацията, да уронват авторитета им с фантастични писания.

Причината за раздялата ни е свързана с кариерите и разстоянието, което ни дели. Затова на този етап преценихме, че така е по-добре.

Никога не е имало друга жена, няма и се съмнявам скоро да има. Алисия винаги е била единствената през тези 4 години! Това е първият ми и последен коментар по темата.  Хубава седмица на всички!".

Виж още: Май 2013 - Алисия и Ники Михайлов се разделиха официално

Първи и последен коментар по темата прави ден по-рано и Алисия пред сп. "Блясък". С Николай сме разделени от месец, така че може да бъде, с която си поиска, заявява попфолк звездата.