Голяма бирена компания обяви позиция за стажант, който цяло лято да пътува по света, да пие бира и да записва преживяванията си

В днешния бизнес все по-важно става младите кадри да не разчитат единствено на образованието си, но и да имат добри стажове зад гърба си. Затова и стажантските програми са нещо безкрайно важно. А ако пък предлагат по време на работа да можете да пиете и някоя и друга бира, тогава биха били перфектни. 

А сега си представете стажантската ви програма да се изразява в това цяло лято да обикаляте света и да пиете бира. И да ви плащат за това 12 хил. долара. Не, това не е само мечта! 

Голяма бирена компания обяви позиция за стажант за лятото със заплащане от 12 хил. долара. От наетия ще се изисква да обикаля различни места и да описва бирени напитки, пише thrillist.com

Компанията е World of Beer, базирана във Флорида, САЩ, верига заведения за наливна бира. Тя търси трима стажанти, които да прекарат почти 4 месеца това лято, посещавайки пивоварни в страната и чужбина, да тестват различни видове бира, да посещават бирени фестивали и да постват в социалните мрежи за своите преживявания. Това са условията и на самата обява

Позицията не е на постоянно работно време и е само за стаж, но все пак World of Beer ще плати на кандидатите 12 хил. за извършената работа, плюс ще покрие всички разходи по пътуванията, включително за храна и настаняване. Бонус е фактът, че работата включва и пиене на много бира.

Виж още: Най-добрата професия​

"Търсим трима стажанти по пиене, които да тръгнат по света това лято в търсене на най-добрите наливни бири и храна, които светът предлага", се казва в описанието на позицията.

Срокът за подаване на кандидатури е до 26 март. Основното, което се изисква от вас, е да попълните документите за кандидатстване и да направите едноминутно видео, в което да обясните какво ви определя като подходящия кандидат за позицията. Според компанията няма значение възрастта на кандидатите - колежани, студенти или дори възрастни с постоянна работа. Важното е те да са над 21 години и да са американски граждани. Или ако сте чужденец, да имате валидно разрешително за работа в САЩ.

Компанията ще се свърже с избраните кандидати след 28 март, а от 4 април ще проведе интервютата. Тримата избрани щастливци ще поемат на бирено пътешествие в края на април.

Виж още: 7 професии за истински мързеливци​

Ето я и рекламата на тази гениална обява за стаж: 

Източник: thrillist.com