Звездата от "Кухня" и "Двама бащи, двама синове" влиза в ролята на учител по физическо

Дмитрий Нагиев, водещ на руското музикално риалити "Голос" (The Voice, у нас "Гласът на България", е звезда и на някои хитови комедийни сериали.

След "Кухня" (и игралния филм "Кухня в Париж"), където играеше себе си, и "Двама бащи, двама синове" (руската версия на "Двама мъже и половина", в която беше популярен тв актьор), във "Физрук" той се превъплъщава в учител по физическо.

Виж още: Музиката от сериала "Кухня" - 13 любими парчета

Новата му поредица с българско заглавие "Мутра по заместване" тръгва по Би Ти Ви комеди от 2 май, всяка събота и неделя с по два епизода - в 13, с повторение в 22,30 ч.

Главният герой Фома винаги е бил дясната ръка на влиятелен човек и е свикнал с полукриминалния живот. Когато го "пенсионират", Фома започва да мисли как да се върне обратно. Първото нещо, което му хрумва е да отвлече детето на шефа си и така отново да стане необходим.

Започва като учител с идеята да е наблизо за осъществяване на плана, но се оказва, че нещата не се случват, както е мислил. Светът на училището е различен от всичко познато и променя не само живота на Фома, но и него самия...