След хорото и кючека в Къщата световната звезда във "ВИП брадър-4" гостува в "На кафе", където игра ръченица - и вече си замина, след само две денонощия у нас

Въпреки че се оплака от болки в краката заради интензивните репетиции преди влизането си в 15-ия сезон на "Дансинг старс" в САЩ, домакините на сексбомбата у нас я юрнаха да танцува по всякакви поводи.

На първото парти в Къщата, показано в епизод 3, съквартирантите я научиха да играе право хоро под звуците на народна песен, с която Бони възпя красотата й. С вързан на кръста шал,

Памела Андерсън получи от ромската си колежка и урок по кючек

Пам прие изморителния народен танц като полезна гимнастика и не спря да се удивлява колко много алкохол пият родните випове.

Орлин Павлов, който има опит като участник в "Дансинг старс" и жури на "ВИП денс", прегърна гостенката за едно страстно ча-ча (видео).

Гала пък беше поканила в студиото танцьори, за да демонстрират ръченицата - и те обясниха, че това е традиционен танц, който се играе на мегдана.

Леко те подготвихме, обясни водещата на "На кафе"

броени дни преди влизането на Пам за втори път в американското танцово риалити. Тепърва обаче ще следим дали ще приложи там нещо от усвоеното на наш терен. Ръченицата например й напомни ирландските танци.

Засега я виждаме да търпи всички изпитания, на които я подлагат, включително да свири на дудук и да разбива на ръка яйца за баница.

Накрая склони дори да поноси подарената й от Къци Вапцаров народна носия - но чинията с готовата баница си отнесе в спалнята.

Междувременно Памела вече облича собствените си дрехи, след като багажът й, загубен при полета от Франция, пристигна късно снощи в Къщата, съобщи Нова телевизия.

Сега тя ще си тръгне от "ВИП брадър" с още един куфар, защото нейната лична стилистка Ема заедно с Кремена Халваджиян вече й купили нови дрехи.

Блондинката не е имала специални изисквания към определени дизайнери или марки. Единственото условие било да не се купуват дрехи от естествена кожа, в съответствие с природозащитните й възгледи.

Бившият модел на "Плейбой" е вегетарианка и активистка на организацията за защита на животните ПЕТА

Гост-звездата лично избрала капитаните на двата отбора, които ще се състезават на живо тази вечер. Номинациите ще се правят чрез отборните игри в понеделник, а в сряда е другият лайв - със защити и съответно изгонване.