Звездата на електронната денс музика Дениз Кою е в София тази събота

Германският диджей и продуцент от турски произход Дениз Кою (Deniz Koyu) гостува на клуб "Ялта" тази събота, 11 октомври. След дебютното си участие на българска сцена в началото на 2013 г., той се завръща отново, за да свери електронните ни часовници с най-новото от прогресив и електро хаус музиката. 

Разпознаваемото и отличително звучене на Кою получава признанието на имена от бранша като Авичи, Swedish House Mafia, Тиесто, Dada Life и Фед льо Гран. През 2012 г. е посочен от MTV като един от изпълнителите на електронната сцена, с който задължително трябва да се запознае всеки меломан.

За своята 7-годишна кариера успява да създаде четири продуцентски къщи, повече от 20 хитови сингъла, а песента му Tung! е световнопризната и го нарежда до топдиджеи и продуценти в класациите по целия свят.

Честият гост на фестивали като Tomorrowland и Ultra Music Festival обещава неповторим сет със специално шоу и за българските си фенове.

Преди него на пулта застава един от резидентите на клуб "Ялта", амбициозният Стефан Попов.

Промобилетите са свършили часове след пускането им, а билетите на редовна продажба са с цена 25 лв. в мрежата на Eventim.bg.

Припомняме ви и програмата на клуба за следващите седмици:

18 октомври - Роджър Санчес
25 октомври - Blond:ish
31 октомври - "Хелоуин: Нощта на Дракула"

7 ноември - Фери Корстен
14 ноември - Takeover с Тига