Вече е известна пълната фестивална програма по дни и часове

Отличен като един от 13-те умопомрачаващо добри фестивали в класацията на Beatport, Horizon Festival ни връхлита с лавинообразна скорост за третото си издание, от 7 до 13 март в Банско.

След последните попълнения на списъка с гостите - като детройтските легенди Рик Уилхайт и Терънс Паркър, - фестивалът е готов с програмата си, разпределена по дни, часове и места. 

Виж още: Спечели пропуск за Horizon Festival през март в Банско

Стартовата лента ще бъде скъсана в събота вечер (7 март), когато специално за откриването излизат две от най-добрите марки за електронна музика в региона -  ReelFeel, които представят подборка с участието на изцяло български артисти, както и Reworks, включващи Пиърсън Саунд и Ник Николов.

За следобедните часове на следващия ден (8 март) е насрочено голямото снежно откриване заедно с британската фънк и соул диджей легенда Крейг Чарлз. Вечерта е оставена в ръцете на Om Unit и Ant TC1, представляващи Metalheadz. По същото време в Jack's House излизат британските техно и бейс диджеи Пейлман, Бентън, El-B и др. 

За всички, които ще станат част от Horizon, понеделникът (9 март) определено ще е нетипично очакван. Причината е лайв участието на Кинк и Egyptian Lover, както и дръмендбейс изявата на Critical Records с основателя на лейбъла Касра и Foreign Concept.

На следващия ден (10 март) на сцената под открито небе (в светлите части от деня) свежият планински въздух ще бъде изпълнен с музиката на Submotion Orchestra. След концерта на сцената излиза Кинк, който за първи път представя най-новия си сет - Cyrillic. Друг акцент от вечерта са хаус и техно звученето на Ben UFO и Move D, както и саунд-систъм културата, предвождана от Mungo's Hi-Fi.

В средата на седмицата (11 март) в планината ще отекнат соул електрониката на Fatima & The Eglo Live Band и хип-хоп звученето на High Focus Records, последвани от музиката на Congo Natty, диджей EZ и Терънс Паркър.

В четвъртът (12 март) е представянето на детройтския лейбъл Mahogani Music с участието на Moodyman, Рик Уилхайт, Дан Шейк и Фло Реал. Паралелно с тях в The Club е участието на денсхол машините The Heatwave и нежните представителки на бейс звученето Ейми Бекер и Флава Ди.

Фестивалът завършва в петък (13 март) в компанията нa артистите от Deep
Inside.

Билети за Horizon 2015, както и пакетни оферти могат да се закупят в мрежата на "Ивентим". За повече информация: http://www.horizonfestival.bg