Ултиматумите не винаги работят така, както му се иска на човек

Да открием любовта често е мисия, която отнема време, нерви, разочарования и литри алкохол. Намерим ли я обаче, ние трябва да съжителстваме с нея. Това означава и много компромиси, много неща, от които трябва да се откажем.

Такъв е случаят и с един анонимен представител на онлайн общността от Вирджиния, САЩ, който бил принуден от приятелката си да избира между нея и любимото му куче Моли. Въпросната дългогодишна приятелка не можела да понася животното.

След кратък размисъл мъжът публикувал обява в Craiglist, като на снимката се виждало кучето Моли - красив бийгъл, а текстът на обявата бил следният:

"Приятелката ми не харесва моя бийгъл Моли, така че ще трябва да и намеря нов дом. Тя е чистокръвна и идва от по-заможен район. Имам я от четири години. Тя обича да си играе. Не е изцяло тренирана. Има дълга коса, понякога прекалява с поддръжката. Обръща много внимание на ноктите си, обожава маникюра. Често прекарва вечерите в мрънкане, но спи, докато съм на работа. Винаги се храни с най-добрата и най-скъпа храна. Никога няма да ви посрещне на вратата след дълъг работен ден и няма да демонстрира своята безусловна любов, когато не сте в настроение. Не хапе, но може да бъде зла като ада! 

Така че ако някой се интересува от 30-годишна, егоистична, откачена златотърсачка за приятелка, нека да дойде и да я вземе. Аз и кучето я искаме вън от дома по най-бързия начин!"

Tarsi-se-nov-dom-no-ne-za-kucheto

Обявата обикаля всички шегаджийски сайтове, където множество зевзеци се впускат в коментари, предложения за наддаване и какви ли още не шеги, докато собственикът не качва допълнително съобщение:

"Съжалявам, но тя се премести при своите оригинални развъдчици."

Източник: men.bg, 9gag