Режисьорът Джей Джей Ейбрамс представи проекта "Междузвездни войни. Силата на промяната"

Продуцентът и режисьор на новият филм от сагата "Междузвездни войни" Джей Джей Ейбрамс кани всички фенове приключение, случило се "преди много време в една далечна галактика"

На пресконференция в сряда той представи "Междузвездни войни. Силата на промяната" - новата инициатива на "Междузвездни войни", създадена от "Дисни", "Лукасфилмс", компанията на Ебрамс Bad Robot и Лабораторията за иновации на УНИЦЕФ.

От 21 май до 18 юли феновете на сагата са поканени да дарят средства на УНИЦЕФ. За всеки дарени 10 долара на платформата Omaze, човек автоматично се включва в надпреварата за участие в "Епизод 7" на "Междузвездни войни".

Вижте още: Ето ги и актьорите от "Междузвездни войни - 7!"

"Почитателите на "Междузвездни войни" са едни от най-отдадените и страстни фенове по света. Ние сме въодушевени да им дадем шанса да дойдат "зад сцената" като наши ВИП гости, шанса да станат част от "Междузвездни войни: Епизод 7". Ние сме още по-развълнувани от това, че с участието си в тази  кампания даваме шанс на феновете на "Междузвездни войни да помогнат на децата по света , заяви известният продуцент и режисьор.

Като допълнение към представянето, Ейбрамс пусна и видео, заснето в Абу Даби, където са снимките на "Епизод 7".