Младата актриса Ариел Уинтър прибягна до пластична интервенция на 17, но има много сериозни аргументи в своя полза

Ариел Уинтър - малката сестра на Сара Хайланд в сериала "Модерно семейство", е още на 17, а вече има пластична операция на бюста си. За разлика обаче от своите връстнички тук, които си слагат силикон в подготовка за абитуриентския бал, младата актриса е предприела обратната корекция - намаляване.

Тийнейджърката легнала под ножа през юни. Аргументите били не само болките в гърба, но и подигравките, които получавала за външния си вид. Подигравки, многозначителни погледи, шепнене зад гърба й, слухове - че вече си е сложила силикон, което изобщо не е в нейния стил, нито подхожда на героинята й в "Модерно семейство", очилатата Алекс Дънфи.

Сега размерът на сутиена й е намалял от 32F до 34D. Тя е висока едва 155 см и с предишния бюст, който сякаш пораснал за една нощ, чувствала фигурата си несъразмерна.

Виж още: Предимствата на малкия бюст

"За сватбата на сестра ми все още бях плоска като дъска и мечтаех да ми пораснат гърди. Но те не спряха да растат! Бях на 15, а гръдната ми обиколка достигна размер F", споделя тя пред сп. "Гламър". Освен емоционалните терзания, се сблъсквала с трудности при намирането на подходящо бельо и дрехи. Най-трудно обаче се издържали болките в гърба.

Големият бюст се оказал фамилна черта, но наред с това излязло наяве, че и други нейни роднини са се подлагали на подобни операции. Близо три месеца по-късно тя се чувства като нов човек, а екранната й сестра се гордее с нея. Впрочем навремето подобна стъпка е обмисляла и София Вергара, която играе доведената им баба.

Фотогалерия: Звездите на "Модерно семейство" - на екрана и извън него

Ариел е популярна и като гласа на главната героиня в анимационната поредица "София Първа" на "Дисни ченъл". В "Модерно семейство" се снима от 11-годишна и е спечелила няколко награди, присъдени на целия актьорски ансамбъл.