И защо ти е трудно да отслабнеш?

Защо има хора, които си хапват обилно и не пълнеят? Защо има и такива, които дори при строга диета отслабват минимално? Отговорите не са еднозначни. Обикновено се търси причина в начина на хранене и вида храна, което безспорно оказва влияние, но не е единствен фактор.

Другото често оправдание е генът. Но всичко това е просто предпоставка за пълнеенето. Нека погледнем истинската причина, а именно - процеса!

Какво се случва в тялото ни след хранене?

Отделя се глюкоза в кръвта. Тази глюкоза може да бъде складирана като мазнини в мастните клетки или като глюкоген (енергия) в мускулите. Това "решение" взима ензимът липопротеин липаза.

При хората, на които "нищо не им се лепи", обикновено дейността на ензима е активирана върху мускулите. При тези, "които пълнеят от въздуха" - върху мастните клетки. Логично следва въпросът:

Може ли един пълен човек да промени това и да накара тялото да спре да трупа мазнините в мастните клетки, както и да изгори вече натрупаните? Отговорът е "Да" - ето как!

Със сигурност трябва да обърнете внимание

на начина си на хранене, както и на физическата активност - да намалите тестените и сладки храни, газираните напитки и бутилирани сокове. Но не и да гладувате! Гладът може да ви спечели няколко битки, но в крайна сметка ще загубите войната.

Има наистина уникален начин, който ще ви помогне да се справите с телесните мазнини - натуралната КЛА Green Fit, извлечена от шафранка.

КЛА (конюгирана линолова киселина) има страшно важна роля в транспорта и складирането на глюкозата. Тя насочва дейността на липопротеин липаза върху мускулите, съответно тялото ни спира да складира мазнините, а

вместо това зарежда мускулите с енергия -

ключов момент, който не само спира напълняването, но и стимулира отслабването. Защото, когато е в процес на складиране, няма никакъв шанс тялото ни да изгаря мазнини! Двата процеса не могат да съществуват едновременно, но след като не е в режим "трупай", организмът с лекота минава в "изгаряй".

КЛА стимулира още един съществен процес в организма, а именно - унищожаването на мастните клетки. При един възрастен човек, веднъж създадена, мастната клетка не изчезва, а просто се празни и пълни. Точно затова, ако сте били пълни, а след това отслабнете с глад,

йо-йо ефектът е неизбежен

Мазнините си имат уютен дом, който ги чака с отворени обятия. Но благодарение на КЛА, организмът ни елиминира мастните клетки (т.нар. апоптоза).

Впечатлени ли сте? Има и още! С КЛА отслабвате точно там, където трябва! Не губите килограми от мускулна маса, а от мазнините! Удивително е, че КЛА има ефект дори при хора с проблеми с щитовидната жлеза. И за финал - КЛА стимулира и производството на чистата мускулна тъкан. Стяга тялото, топи мазнините, как да не я наречете "великолепна"!

По ирония обаче КЛА не може да се синтезира от тялото. Трудно се набавя и от храната (напр. трябва да приемете около килограм мазнини на ден). Именно затова е създадена натуралната КЛА Green Fit, извлечена от шафранка - за да накара организма да работи за вашата красота и увереност. Съчетана с хранителен режим и/или със спорт, тя може да направи чудеса с тялото ви!

Натуралната КЛА Green Fit няма странични ефекти! Няма празни обещания, само страхотни резултати. Убедете се! Вземете още сега от Extract.bg.