Ден след като разкри кои видни лица са го посещавали в офиса му в КТБ, показаха имението на банкера

След като Би Ти Ви показа заснети с дрон кадри на "скромната селска къща" на кмета на Пазарджик и почти толкова скромното имение на кмета на Хасково, на пощата на телевизията е бил изпратен запис с подобни кадри, но на имота на Цветан Василев в столичния квартал "Бояна".

"Вижте от птичи поглед ПАЛАТА на злочестия банкер Цветан Василев...Къде е той, докато служителите му в ТВ7, пазят с телата си телевизията?! Как мисли за бедните хора, за които пише в писмата си?!? Как си е построил този палат в полите на Витоша?!!КОЙ ви позволи и с какви пари, г-н Василев?!!!", пише в писмото неизвестният подател.

Имотът действително е собственост на купен през 2008 година и се охранява. Трябва да се уточни, че имотът включва площта около къщата с керемиден цвят, до оградата.

Адвокатът на на Василев - Константин Симеонов, коментира пред телевизията, че няма нищо извънредно в размерите на имението, тъй като банкерът е декларирал доходи и платил данъци. "Богата държава се прави от богати хора", допълни той.

Виж още: Кой е ходил на крака при Цветан Василев

Изнасянето на тези кадри става ден след писмото, пристигнало в на редакционните мейли на редица големи български медии, в което се разкриват документите от това кой е идвал на среща при банкера. Това писмо беше подписано с името на Цветан Василев.

Източник: Би Ти Ви