Революционната разработка за здрави и бели зъби е с хомеопатична формула и активни сребърни йони. О, и с вкус на лимон!

Пастата за зъби Dr.Silver не е единственият подобен хомеопатичен продукт, но иновативните му съставки веднага го открояват сред морето от предлаганe.

Интересът се дължи най-вече на сребърните йони, които имат антибактериално и регенериращо действие, като отстраняват вредните микроорганизми в устната кухина, премахват лошия дъх и съдействат за профилактика на зъбния камък, а екстрактът от лимон придава чудесен вкус и добавя избелващо действие, наред със содата. 

Съдържащият се ксилитол е натурален растителен продукт, който предпазва зъбите от развитието на кариеси и натрупване на плака. Предотвратява появата на бактерии и възпалителни процеси.

Освен за почистване, заздравяване и избелване, хомеопатичната паста за зъби Dr. Silver се препоръчва за хора, които водят природосъобразен начин на живот или приемат хомеопатични продукти. Не съдържа вредни химически компоненти, изкуствени оцветители или аромати, които биха повлияли негативно на организъм, който е по-чувствителен или склонен към алергии. 

Има поне 10 причини да изберете Dr.Silver Homeopathy от онлайн магазина Green-Master.eu

1. Изцяло натурални съставки.
2. Подходяща за лица, приемащи хомеопатични продукти.
3. Без съдържание на мента, флуорид, захар, парабени и SLS.
4. Без вредни оцветители и подсладители.
5. Почиства и дезинфекцира устната кухина, венците и зъбите.
6. Заздравява зъбите и венците.
7. С избелващо действие.
8. Освежава дъха.
9. Икономична употреба.
10. Дезинфекцира четката за зъби. 

Източник: Green-Master.eu