Кристалният дезодорант Victoria Bell’s е унисекс, т.е. подходящ за двата пола, а освен това няма да засенчи любимия ви парфюм

Дезодорантът против изпотяване невинаги е в тон с предпочитания от вас парфюм, но сега можете да избегнете този "конфликт на интереси" с помощта на кристалния дезодорант Victoria Bell’s.

Тъй като природният кристал е без аромат, той се съчетава идеално с любимия ви парфюм. Освен това не позволява потта да се разлага, има бактерицидно действие и предпазва от широка гама гъбични и кожно-алергични фактори. Може да се ползва не само като дезодорант, но и за почистване на мазна кожа.

Как действа Victoria Bell’s Crystal Deodorant

Тъй като чрез потенето регулираме постоянната телесна температура, не е здравословно да правим опити да го предотвратим. Когато нанасяме защитен слой Victoria Bell’s Crystal Deodorant, порите не се запушват и така се създава среда, невъзможна за проникването и развитието на бактерията - с което премахваме предпоставките за неприятна миризма по тялото и дрехите.

Всъщност схващането, че телесната миризма се предизвиква от потта и високите летни температури, е погрешно! Тя е вторичен продукт, който се получава при взаимодействието на потта със специфичен вид кожна бактерия, живееща навсякъде около нас.

Какви са предимствата му в сравнение с обикновените дезодоранти

Познатите досега дезодоранти са разработени на базата на различни алуминиеви съединения и изкуствено създадени химикали, които проникват през кожата и имат доказано вредно въздействие върху човешкия организъм, предизвиквайки алергии, обриви и други неразположения.

Всекидневието днес става все по-забързано, продължително и напрегнато, а дезодорантът с все по-дълготрайна защита е от ключово значение да се чувстваме уверени и да не (се) притесняваме (от) околните. 

Революционната формула на кристалния дезодорант Victoria Bell’s предпазва от неприятната миризма в продължение на цяло денонощие. Така оставате свежи и сигурни в себе си, независимо къде сте и какво правите.

Как се ползва

Намокрете го съвсем леко и нанесете върху кожата - а по дрехите ви няма да останат следи.

За максимален ефект се препоръчва да го използвате веднага след къпане - тогава се нанася върху все още мократа кожа.

Кристалният дезодорант Victoria Bell’s, който се предлага в онлайн магазина Green-Master.eu, има и други предимства: не изветрява, не губи качествата си, ако го забравите отворен, и може без проблеми да стои в банята, без да се oвлажни!

Източник: Green-Master.eu