Zombie Boy и Виктор Калдерон са специалните гости на партито, което поставя национален рекорд и по площ на видеостените - цели 450 кв. метра

Хелоуин става все по-популярна традиция у нас, а най-мащабния купон за празника на Вси светии, което не трябва да пропускате (ако сте в София и сте над 18-годишни), е организирано от клуб "Ялта".

Започнали преди 10 години, Хелоуин партитата на столичния клуб добиха такава популярност у нас, че се наложи да заживеят собствен живот извън сградата на буле. "Цар Освободител".

Фотогалерия: Хелоуин в клуб "Ялта"

Дори преместването в зала "Арена Армеец" обаче не гарантира, че всеки желаещ ще може да влезе на шоуто - повечето билети в предварителна продажба са вече изчерпани, а последните места на входа се продават на цени от 50 (стандартни билети) до 80 лева (ВИП билети).

Специален гост тази година е канадската мегазвезда в модните среди Зомби Бой, бивше лице на "Л’Ореал", участвал в нестандартната рекламна кампания за коригиращия фон дьо тен Dermablend, която става онлайн хит под заглавието Go Beyond the Cover.

Поканата да прекара Хелоуин в България е приел и един от най-популярните диджеи у нас, Виктор Калдерон, пристигнал в началото на уикенда директно от Ню Йорк.

"Не жалим средства за Хелоуин и това обикновено е най-скъпото ни шоу за годината от продукционна гледна точка. Според мен публиката го вижда и оценява, което е причината всяка година да идват все повече хора. Музиката е важна, разбира се, но никога не е била водеща в концепцията ни. Тук предпочитаме да похарчим повече пари за ефекти, атрактивни актьори и екрани, вместо да поканим някоя по-комерсиална звезда и хората да се чувстват като на концерт. Горд съм с факта, че всичко се прави от наши местни екипи и няма внос, нито идейно, нито технически", споделя креативният директор на Хелоуин партито Илиян Дяков.

Продукцията е гарантирано мащабна - по официални данни това е събитието с най-голяма площ на екраните, организирано някога у нас, над 450 кв. метра.

Интересно е и нововъведението, което от клуба налагат на големите събития - разплащането по баровете да става с фестивални карти, а онези които имат безконтактни карти Mastercard, да се радват на специални изненади през цялата нощ. Освен че имат възможност да ползват картите си директно на баровете във ВИП зоната и да получават отстъпка, Mastercard картодържателите могат да влизат в залата през "бърза лента", без да чакат на опашка. За тях са осигурени и Mastercard таксита след края на шоуто.

Трима щастливци пък имат шанса да се срещнат лично със Зомби Бой благодарение на Vichy. Гостите на партито получават и възможност да изпробват най-новия фон дьо тен от гамата Dermablend 3D, както да спечелят ВИП пропуск плюс снимка със Зомби Бой.

Източник: Yalta Club