След няколко неуспешни предсказания за предсрочни избори за президент, Теодора Стефанова прави прогнози за вота и за това, което ще стане след него

До 2020 година доста държави ще излязат от ЕС. Еврото определено ще се трансформира. Държавите ще започнат да се готвят за нов световен ред. Това заяви пред Нова телевизия Теодора Стефанова, известна като гадателката на Берлускони.

По думите ѝ предстои промяна на системата и формиране на Евразийски съюз. 

"Евразия ще навлиза все повече и ще се разширява. Ще има нова световна валута. Няма да е евро", категорична бе Стефанова.

За изборите

Тя не пропусна да даде и политическа прогноза за бъдещето на България. По нейните думи в кармата на страната ни не са заложени големи промени след местните избори. Много кметове ще запазят градовете си, ще има балотажи между ГЕРБ и ДПС; БСП много още има да се вдига. Два-три ключови града щели да имат и РБ. Изненади можело да има и в ПФ и "Атака", като техни кандидати отидат на балотаж.

Предсказанията продължават с няколко министри, които ще си тръгнат след изборите заради скандали, няколко стачки, промени в здравеопазването и като цяло политически скандали.

В партиен план

В чисто партиен план предсказанията са, че юе дойде нова партия, включително и от имена на хора от шоубизнеса, но не само от страна на Слави Трифонов, ГЕРБ ще пази водещата си роля, но все ще е в коалиция. реформаторите ще се разцепят, ДПС ще влезе в коалиция, БСП и АБВ вървят към обединение, Татяна Дончева ще бъде в коалиция с ГЕРБ, като тя щяла да бъде лидер, който ще обедини всички млади хора и жени. 

В кармата на Борисов има две неща - или президент на България, или важно ключово място в ЕС; ще има оттам апетитно предложение, но той трябва да го реши, каза още Стефанова. 

Всъщност досега

Припомняме, че в края на 2013 г. ясновидката предсказа, че през 2014 г. ще има и избори за президент, които ще бъдат спечелени от жена. Освен това тя предвеща и бляскаво бъдеще на формацията на Николай Бареков "България без цензура". Колкото до кандидатурата на Борисов за президент, това е поредното ѝ предсказание по темата.

Относно изборите в САЩ тя заяви, че следващият президент на САЩ ще бъде Хилари Клинтън.

Тя прогнозира още, че след 2020 година ще имаме ново златно поколение футболисти - такова като през 1994г.

Източник: Нова телевизия