Аматьорските занимания на момчето омаловажават всичко, което родителите му са постигнали с труд и постоянство

Днес споделянето на снимки е нещо като норма. Тинейджърите са особено активни с камерите и споделянето на снимки в различни профили. Издаването на албуми с подбрани фотографии все пак доскоро беше запазено за професионалните фотографи. Не и след Бруклин Бекъм - най-големият син на прочутия клан на Дейвид и Виктория.

Изданието What I See, събрало фотографиите на Бекъм-син, вече получи неодобрение както от професионалистите, така и от обикновените потребители в социалните мрежи.

Виж още: Ким Кардашиян събра селфитата си в книга

Албумът съдържа аматьорски снимки, придружени от неизкусените коментари на юношата Бруклин.
До снимка на слон в контражур например се мъдри текст: "Слонове в Кения. толкова трудно да се снимат, но така вълнуващо да се видят."

На следващата страница виждаме замъглена фотография на хора в ресторант и текст: "Вечеря. харесвам тази снимка - не е на фокус, но си личи, че много неща се случват."

Редакторката на отдел "Култура" в лондонския вестник "i" Алис Джоунс написа в "Туитър", че е голям фен на неговите ужасни снимки и още по-лоши текстове - а коментарът й беше споделен над 11 хил. пъти

И докато почитателите на тийнейджъра твърдят, че той е просто хлапе, забавляващо се с камерата, мнозина изтъкват, че въпросното забавление се публикува от "Пенгуин" на цена 17 паунда в претенциозно издание.
Не за първи път Бруклин предизвиква недоволство със заниманията си, които получават медийно отразяване поради фамилията на малкия Бекъм.

През януари 2016 той бе нает от "Бърбъри" като фотожурналист да отразява дефилето на модната къща.

Тогава фотографът Крис Флойд се възмути, че решението да се наеме неопитен юноша "девалвира фотографията" и е проява на неуважение към труда на професионалистите. Той изтъкна също, че претенциите на Бруклин са против всичко онова, което родителите му са постигнали и представляват.

"Дейвид и Виктория Бекъм са олцетворение на силната воля и усилната работа. Те двамата са постигнали всичко с много труд и ето го синът им - пълно олцетворение на връзкарството. Той не е постигнал нищо с работа и представя точно обратното на това, което родителите му символизират."

Виж още: Коледната песен на най-малкия Бекъм (видео)

Източник: "Индипендънт"