Ива Екимова, често определяна като модна икона у нас, заяви, че разполага със 150 дамски чанти.

Ива Екимова, известна с работата си като PR, винаги е била определяна като една от най-добре облечените жени у нас. 

Наскоро в интервю за сп. Story Ива сподели, че има около 150 модела чанти, като от тях 120 използва редовно в ежедневието си. Тя признава, че както при повечето дами, чантите са нейна слабост и постоянно се сдобива с нови, а тези, които й омръзват, подарява на приятелки. С груби сметки се получава, че за да се наслади на всички по равно, Ива би трябвало да носи една чанта само три дни в годината. 

Всъщност, 150 не е чак толкова голямо число за чанти в дамския гардероб, като имаме предвид слабостта на жените към тях. Сигурни сме, че ще се появи звезда с много по-голям брой и нямаме търпение да ти разкажем за нея. 

Колкото до Ива, тя отдавна е спрягана за модна икона у нас и сме склонни да се доверяваме често на модните й избори, заради умерения стил, който показва. 

Урок от звездите: В интервюто си, тя добавя още, че когато пътува, разполага минимум с две чанти - една за през деня и шопинг, както и една за парти. Така че, дами, не тръгвайте на път с по-малко от две дамски чанти в ръка, защото никой не знае.