Концертът на любимите рок-пънк-ска банди на 4 ноември обещава неповторима доза енергия

Зимата може да чука на вратата, но ние винаги можем да я прогоним с едно "уиски с фъстъци" на 4 ноември в клуб Mixtape 5. Тогава любимите на всички ни "Уикеда" забиват заедно с пънк-рок маниаците от Pizza, идващи директно от слънчева Варна. 

Така двете банди ни предлагат едно невероятно изживяване в жизнения стил на пънк-рок, рок-ска, ска-пънк с леки нотки на реге - идеален лек за все по-късите сиви ноемврийски дни и все по-студените ноемврийски нощи.

"Уикеда" обещават да ни завладеят с тяхната характерна жива енергия, която не може да бъде описана стилово по никакъв друг начин освен едноименно с Уикеда! 

Морските пънкари Pizza идват за живо изпълнение в София изключително рядко и за това емблематично събитие софийските им фенове могат да се насладят на хитовете им. 

Вратите отварят точно в 21,00 часа, а билетите са вече в продажба на цена от 8 лв. в мрежата на Eventim.

Препоръчва се предварително закупуване, защото количеството е ограничено и е на изчерпване. Цената на билетите в деня на събитието и на вход ще е 10 лв. при останало налично количество. 

И помнете, че "животът е само миг във вечността" и си заслужава от време на време да се награждаваме с подобни готини мероприятия. 

Следете информацията за концерта и на страницата на събитието във "Фейсбук".