Мобилният телекомуникационен оператор обяви включването на Добрич, Шумен и Велико Търново в своята 4G LTE мрежа

От средата на август покритието на най-новата технология за мобилен пренос на данни включва още три български града: Добрич, Шумен и Велико Търново. Общият брой населени места с 4G покритие вече наброява 34 - сред тях големи курорти по Черноморието и Банско, - а това представлява около 60% от градското население.
 
"Продължаваме да разгръщаме 4G мрежата, включвайки постоянно нови градски и популярни туристически локации. Радостни сме да обявим включването на Добрич, Шумен и Велико Търново, защото сме сигурни, че услугите ни ще бъдат добре възприети от техните жители", споделя изпълнителният директор на "Макс" Нейчо Величков.

"Макс" ще предлага портфолиото си от абонаментни и предплатени услуги чрез своята дилърска мрежа в съответните градове. Потребителите в Добрич, Шумен и Велико Търново могат да намерят местата за продажба на сайта www.maxtelecom.bg.

"Макс" е оператор от ново поколение, предлагащ високоскоростни мобилни интернет услуги. След успешните демонстрации в началото на годината на HD гласови и видео услуги през своята 4G LTE мрежа, в "Макс" продължават да работи за лансирането на модерни гласови и информационни услуги от следващо поколение.