Последният уикенд на лятото отзвучава с музиката на Стан Колев, Таркан и V-Sag

Неусетно дойде и краят на летните музикални уикенди на "Какао бийч". Този петък и събота, 28 и 29 август, е заключителният уикенд в крайморския клуб - с подобаващо настроение и музиката на Стан Колев (28 август), Таркан и V-Sag (29 август). Танците през уикенда се очаква да са като за последно, а гледката на изгряващото слънце - да ни тoпли чак до следващия сезон. 

На 28-и вечерта предпоследното парти за сезона съвпада с рождения ден на Стан Колев. По традиция диджеят е избра да отпразнува този ден с всички свои фенове в един от любимите си клубове - новият "Какао бийч". Той е подготвил музикална селекция, с която да защити титлата си на един от най-добрите прогресив хаус диджеи в света.

С два албума и над 500 парчета, едно от които е включено в саундтрака на сериала "Oт местопрестъплението: Маями", пускал редом с имена като Армин ван Бюрен, Пол Оукънфолд и Роджър Санчес, издавал за лейбъли като Armada Music, Global Underground, Spinning Records, Стан Колев застъпва ударно в петъчната вечер в "Какао бийч клуб".

След него в събота вечер зад пулта застава една добре позната и силна комбинация - диджей Таркан и V-Sag. Неподправеният техностил на Таркан му носи приз за диджей на годината през 2002-ра, което проправя път на родения в Германия турски диджей.

Запознанството му с младия диджей и продуцент Василис Сагонас, познат като V-Sag, се оказва важен момент в кариерата и на двамата изпълнители. Освен че са тандем зад пулта, те създават заедно и лейбъла No Smoking Recordings, като дават начало на серия партита по цял свят.

Билети за Стан Колев могат да бъдат закупени на място на цена 15 лв., а билети за диджей Таркан & V-Sag на цена 20 лв. ще откриете в мрежата на Eventim.bg и бензиностанции ОМV в цялата страна.

Източник: Yalta Club