Фарел Уилямс пее и танцува с Кара Делевин като австрийските император и императрица, а в ролята на Коко Шанел влиза Жералдин Чаплин

Късометражният филм на Карл Лагерфелд Reincarnation (Превъплъщение) е създаден по повод колекцията Париж-Залцбург 2014/15 Métiers d'art, показана в началото на декември.

Дизайнерът на "Шанел" ангажира в проекта своя личен приятел Фарел Уилямс, който написва музиката и текста на CC The World, изпълнена в дует със супермодела Кара Делевин, лицето на колекцията.

Двамата играят и във филма, заедно с Жералдин Чаплин, която влиза в ролята на Коко Шанел, като сюжетът пресъздава един от най-важните епизоди в живота й.

Според легендата през 1954-та тя била на почивка в австрийски курорт и харесала толкова куртката на пиколото, че я пресъздала в прочутото сако "Шанел".

В ролята му е Фарел, а Кара Делевин е сервитьорка в хотела - но в съня на героя двамата се превъплъщават в император Франц Йосиф I и съпругата му Елисавета Баварска, по-известна като императрица Сиси. Виж и краткия мейкинг, който включва интервюта с главните действащи лица: