Менторката на "Мис България 2013" разкрива пред сп. "Стори" подробности за разпада на брака си с 10 години по-младия Тачо

Жени Калканджиева потвърждава слуховете напоследък, като дава ексклузивно интервю за новия брой на изданието, който е в продажба от днес.

"Явно отношенията ни са изчерпани и сме в процес на развод. Време е всеки да тръгне по своя път. Този факт не ни прави по-малко отговорни към Жорко, и двамата го обичаме и ще продължаваме да си поделяме грижите за него", споделя пред "Стори" шефката на модна агенция "Визаж", която по-рано тази година участва в риалити шоуто "Къртицата" по Тв7.

Освен че слага край на брака си, като подава молба за развод, пред списанието Жени прави още по-шокиращо признание и разкрива, че все още законният й съпруг вече се е изнесъл от дома им и в момента живее с любовницата си Зорница.

Тази година Жени Калканджиева, която напоследък има ново амплоа - тв водеща, живя два месеца пред тв камерите в Базата на "Къртицата", където влезе в конфликт с бъдещия победител в приключенското риалити Любо

"Стори" продължава темата, като търси отговори на въпросите коя е новата жена до Тачо, тя ли е била причината двамата с Жени да се разделят, има ли шанс съпрузите отново да се съберат и как приема случващото се синът им Жорко, можете да разберете само в новия брой на списание Story, който ще е на пазара на 14 август.

Това е точно шест години след пищната сватба на "Мис България 1995", отразена ексклузивно от сп. "Максимум". Тя се врече на любимия си Стефан Манов-Тачо през лятото на 2007 г., а венчавката се състоя в столичния храм "Св. Георги".

Фотогалерия: ВИП сватби

Булката бе с шлейф, дълъг над 10 м и носен от шаферки, сред които и бивши кралици на красотата. Светлолилавата й минирокля, от Жени Живкова, бе в стила на супермодела Стефани Сеймор от клипа на "Гънс енд роузес" November Rain, един от най-скъпите в историята на жанра.