Мъжът я излъгал, че няма съпруга

В много култури девствеността има статут на нещо почти свято. Момичетата страшно много държат да останат "чисти" за своите съпрузи или поне за "мъжа на живота си". Китай е пример за това. Все пак в защитата на тази девственост някои момичета стигат до крайност.

Китайка осъди мъж за това, че е отнел девствеността ѝ, използвайки измама. Актът е бил доброволен, а двамата са били двойка, но в един момент жената разбрала, че мъжът си има съпруга, пише Profit.bg.

Преди това тя си мислела, че той е свободен и смята да се ожени за нея. И ако това е история, която се е случила на хиляди жени по света, госпожица Чен може би е първата, която завежда дело за измамата.

Госпожица Чен и господин Ли се запознали онлайн през 2009 година, но започнали да се срещат чак през 2013 година. Той я завел на ваканция в Сингапур, където я убедил да правят секс. Малко след като консумирали връзката си, господин Ли се отметнал от обещанието за женитба.

Виж още: 10 почти невероятни секс закона

Жената отишла в дома му, за да му поиска обяснение и там заварила законната му съпруга. Малко след това Чен поискала обезщетение от 81 хил. долара за отнета ѝ девственост, нанесени психологически травми, а също така и 250 долара медицински разходи.

Съдът намерил, че тя "прекалява" в исканията си, но се съгласил, че е нарушено нейното "право на девственост". Така "травмата" й била оценена на 5 хил. долара.

Виж още: 29 години без секс