The Smugglers Collective ще вдигнат адреналина в клуб Mixtape 5 на 14 декември от 22:00ч.

Гости на винтидж партито ще са Black Elvis от Англия и италианската Electro Swing сензация Swingrowers, избранa за Най-добра нова Electro Swing група на 2012. 

Black Elvis или Colbert Hamilton, е сред популярните имитатори на Elvis Presley в Европа. Сред феновете на Black Elvis се нареждат звезди като Madonna, The Rolling Stones и Rod Stewart, които са гледали изпълненията му в клубовете на West End в Лондон. 

Swingrowers са другите гости на предстоящото издание на Smugglers Swing Club. Младото трио от Палермо, Италия, е една от обещаващите млади групи на съвременната Electro Swing сцена.

Специални декори ще допринесат за автентичната атмосфера в клуба. Феновете на суинга ще бъдат посрещани във винтидж будоар, където с помощта на дизайнерите от Vintage Sofia ще могат да се преобразят чрез ретро прически, грим и костюми, разкроените рокли на цветя и черно-белите обувки.  

Към събитието ще се присъединят и професионални танцьори, които ще демонстрират стъпките на суинг, чарлстон, буги и дори брейк денсинг.