"Черешката на тортата" следващата седмица ще ни срещне с Елвис, Луканов, актриса, радиоводеща и коафьор

Кулинарното риалити "Черешката на тортата" следващата седмица ни отвежда на гости при певеца Цветелин Атанасов, по-известен като Цецо Елвиса, който поднася на сътрапезниците си любимите бургери на Елвис.

 Във вторник домакин на шоуто е радиогласът Елена Бозова, която готви здравословно меню. На зрителите на предаването тя е известна с ролята на кокалянски делфин от гостуването на Катето

В сряда петорката се мести при актрисата от Народния театър "Иван Вазов" Карла Рахал с меню от кралски скариди и сьомга.

В четвъртък коафьорът на звездите Григори "Гого" Кюлев ще покаже, че освен прически, може да прави и хляб. Изисканата му трапеза изненадва всички гости, а вечерта приключва в клубна атмосфера.

Финал на кулинарната седмица поставя водещият на предаването "Сделка или не" Румен Луканов. Мястото на вечерята е... на сцената на телевизионната игра.

Домакинът прави своя дебют в кулинарията и се оказва майстор в приготвянето на палачинки. За десерт в студиото се появява фолклорен ансамбъл, който увлича в хорото и гостите на Луканов.