Заради "Туитър" съобщение от дизайнера се наложи певицата да се оправдава, че не планира четвърти брак - а междувременно се появи на корица и във "Вог"

Дженифър Лопес няма да се омъжва пак за танцьор. Слухът за предстояща - четвърта - сватба тръгна по-рано тази седмица, след като медиите се предовериха на микроблога на дизайнера Роберто Кавали.

В профила си в "Туитър" той написал: "Днес, Дженифър Лопес. Обади се... Помоли ме. Да създам специална рокля. За следващата й женитба! Какъв да е цветът... Ще ме посъветвате ли?".

Естествено, всеки би повярвал на такова съобщение, но самата Джей Ло отрече и обвини хакери, които разбили паролата на Кавали.

Певица, актриса, а напоследък и съдийка в американския "Айдъл", миналата година звездата се раздели с мъжа си Марк Антъни. Новото й гадже е 24-годишен танцьор (също като нейния предишен съпруг Крис Джъд), а самата тя е на 42.

Сега Дженифър е твърдо решена да информира лично феновете си и медиите чрез своя уебсайт JenniferLopez.com. "Тук ще получите истината, а аз ще споделям това, което се случва, за да не се колебаете кое е вярно и кое - не", обещава тя и бърза да се похвали с априлската корица на "Вог".

Броят е посветен на добрата форма, а тя позира в червено и дава обширно интервю.

Остава да се надяваме, че гореспоменатите хакери няма да проникнат и там - а междувременно вижте репортаж от заснемането на фотосесията за "Вог".