Попаднахме на една много интересна класация - за най-силната страна на всяка зодия.

Предупреждаваме обаче! Един от трофеите съвсем не е за положително качество. И си е голям риск да го дадеш така смело именно на тази зодия.

Най-силната зодия

Може и да се изненадате, но това е зодия Риби. Да, тези романтици с нежни души всъщност са и най-силните характери, събрали много мъдрост под воала на емоцията. Защото каквото и да става, те може да се огъват, но никога не се чупят!

Най-сексапилната зодия

Това е Овенът. Нейните представители са енергични, решителни, но по-важното е, че от тях струи магнетизъм, който няма как да се обясни. Дори когато въпросният субект не блести с неземна красота, пак около него има рояк от ухажори от противоположния пол. Това се дължи на почти мистичната и мощна сексуална енергия.

Най-надеждната зодия

Това е Девата. И под "надеждна" се има предвид няколко неща - вярност, закрила и грижовност. Може и да мрънка, може и да критикува, може и да ви дразни с безкрайните си претенции. Но щом сте спечелили сърцето й, няма да ви изневери и винаги ще гледа нуждите ви да са задоволени. А ако някой иска да ви навреди, ще го накара да съжалява, че се е родил.

Най-коварната зодия

Едва ли ще се изненадате, че това е Скорпионът. Реши ли да си отмъсти, ще действа докрай и няма да пропусне и най-дребната възможност да ви заболи. В същото време, ако той върши нещо подло и нередно, е почти невъзможно да го заподозреш. Изобщо, хората са казали: прави, струвай, но не си навличай Скорпион за враг.

Най-красивата зодия 

Що се отнася за хубав външен вид, природата е най-благосклонна към Стрелеца. Представителите на тази зодия обикновено имат слаби, стегнати, гъвкави и много симетрични тела. Нещо повече - те са и много суетни, стараят се винаги да изглеждат добре. Което допълнително подсилва тяхната привлекателност.

Най-късметлийската зодия

Да си кажем направо - най-щастливата зодия е Близнаци. Те по природа са оптимисти (и има защо) и всеки Близнак, отклонил се по пътя на негативизма, само ще си пати. Но като цяло винаги се озовават на точното място в точния момент. Невинаги им върви в лотарията, но съдбата им е такава, че каквото и да става, в крайна сметка накрая те пак печелят нещо.

Най-семейната зодия

Безспорно това е Ракът. За представителите на тази зодия семейството е всичко. И едва ли има кой да им стъпи на малкия пръст по възпитание на деца, умения за създаване на уют, грижовност и себераздаване. Неслучайно за Рака е много важно да открие партньор с високи морални ценности и добра душа.

Най-общителната зодия

Стане ли дума за убеждаване, разбиране, дискусия, защита или просто сладки приказки, Везните нямат равни. Те могат да разгледат въпроса от абсолютно всеки ъгъл и да анализират всяко евентуално развитие. Но по-важното е, че намират общ език с абсолютно всеки човек! Ще очароват както президента, така и клошаря.

Най-потайната зодия

Това е Козирогът. И не знаем дали потайна, или неразгадаема е по-точната дума. Може би и двете. Не само, че не споделя чувствата и мислите си, ами и почти винаги запазва хладнокръвие и не можеш дори да предположиш какво точно се крие в главата му. Колкото и добър психолог да си, ако Козирогът сам не пожелае да ти разкрие, не можеш да изкопчиш нищо.

Най-представителната зодия

Тук печели Телецът. С перфектни обноски, рядко се изказва нетактично и умее веднага да поправи нещата, ако това се случи. Не обича конфликтите и винаги ще помогне, ако го помолите. Той е толкова изискан, благороден и умен, че в компанията му често изглеждаш като селския глупак, дошъл да търси мъдрост или помощ при везира.

Най-незабравимата зодия

Естествено, че е Лъвът. Няма как да се устои на (камо ли да се забрави!) това кралско величие, което винаги блести в тълпата. Като добавим и чувството за хумор, високия интелект, чудесни маниери и бохемско присъствие, тази зодия наистина те кара да се влюбиш за минути. А след това да ти отнеме месеци, дори години, да си я изкараш от ума. Ако изобщо успееш...

Най-бляскавата зодия

Екстравагантни, оригинални, модерни, стилни, като звезди от големия екран са Водолеите. Буквално с два парцала ще си спретнат тоалет висша мода. Невероятно усещане за стил дори в най-нестандартното облекло. И не само. Самото им излъчване внушава, че са нещо повече от другите и ще е истинска чест да ти обърнат внимание.

Източник: beu.bg