Учителката се възползвала от позицията си, за да прави секс с непълнолетни момчета

В САЩ е регистриран пореден случай на учителка злоупотребила сексуално с учениците си. Ема Уеб, която е омъжена и има две деца, е била осъдена и е изтърпяла ефективна присъда, след като е правила секс с петима различни ученика (не по едно и също време), докато е преподавала в учебно заведение.

44-годишната преподавателка използвала служебното си положение и понякога заплашвала своите ученици с ниски оценки, ако откажат да я задоволят.

Възползване от позицията

Една от жертвите на учителката бил 16-годишен младеж, който ѝ бил за надзор, след като изгубил брат си в тежък инцидент. Впоследствие преподавателката започнала да му изпраща и писала неприлични съобщения на подрастващия, в които му обяснявала, че щяла да бъде перфектната за него, ако била само няколко години по-млада.

Докато карала момчето към дома му, често в трафика учителката го задоволявала с ръка. В един от случаите отбила на празен паркинг и го мотивирала да си изкара 6-цата за годината.

Допълнителни уроци

Освен този случай, тя често привиквала и 15-годишен ученик у дома си за "допълнителни уроци", докато съпругът й бил на работа.

Жената няма да влезе в затвора, защото вече е изтърпяла ефективна присъда, но ще бъде поставена под надзор и при следващо провинение ще изгуби свободата си за по-дълго време.

Училището е отстранило провинилата се учителка и е сигурно, че тя няма да преподава отново.

Източник: Man.bg