Тихият момент, отпускането и възстановяването - уелнесът включва всичко това. Той осигурява временно бягство от всекидневието, което позволява на мислите ни да се успокоят и да редуцираме напрежението

1. Цветът добавя личен стил към банята

Добавянето на жълт умивалник или синя вана отваря широка гама от възможности за собствен почерк. Дизайнерите съветват да се използва тази тенденция за персонализиране, за да се постигне хармонична концепция за цвят.

Вдъхновени от сезоните на модата в Париж, напоследък все повече в този сегмент се използват ярки цветове, за да се даде свобода на творчеството. От свежия зелен цвят на пролетта до лятножълто, от есеннорозово до небесносиньо. За любителите на по-изчистения стил може да се добавят елегантен, бял, черен и сив фаянс, мебели и обзавеждане за баня.

2. Светлина и аромати за уелнес атмосфера

Осветлението и атрактивният декор спомагат за придаването на приятна атмосфера във вашата баня. В онлайн магазините за баня и осветителни тела ще намерите широк диапазон от предложения за осветление, идеални за вашия уелнес.

Горещата вана под пламъка на естествена свещ може да бъде условие за отлична релаксация. Пускането на класическа музика или на френски шансони тихо, във фонов режим, също може да допринесе за вашия идеален уелнес момент и така да намалите стреса и напрежението. Ароматните продукти за вана превръщат всяко влизане във ваната в преживяване, което успокоява тялото и душата.

3. Създайте лични уелнес моменти

Онези, които предпочитат горещите душове, могат да изпарят етерични масла или да използват ароматни пръчици за пикантно, сладко или екзотично удоволствие. Лимоновото масло се предлага като чисто етерично масло, което мирише страхотно и има стимулиращ ефект.

Сладкарските подправки могат да се използват за прекарване на една уютна вечер и са чудесно решение през по-студените месеци. Можете да приготвите и специална ваза с аромати в банята, която да бъде оставена без надзор - за разлика от ароматизираните пръчици - и да освежава въздуха в помещението за по-дълъг период от време.

Източник: vsichko-za-baniata.com