Певецът на Maroon 5 Адам Левин е обявен от списание Detail за наследник на титлата, носена от Майкъл Джексън, а междувременно бившата му приятелка си хвана друга рокзвезда

Един от поводите да го обявят за новия властелин в попмузиката е предстоящият албум на Maroon 5 - Overexposed, който излиза в края на юни. Оттам е новият хит на групата - Payphone с участието на Уиз Халифа.

Пред списанието 33-годишният Левин обяснява, че след раздялата на родителите му израснал в семейство, състоящо се почти изцяло от жени: майка му, бившата жена на вуйчо му, братовчедка му - и брат му, който се оказал гей. Затова Адам нямал проблеми при общуването с момичетата.

Според него представителките на нежния пол са "най-удивителните хора на света. Вероятно затова искам да спя с много от тях - защото много ги обичам", споделя още той.

Междувременно тази пролет Левин се раздели с приятелката си Ана Вялицина и тя вече е в обятията на друг, не по-малко привлекателен фронтмен.

По-рано този месец руската манекенка е била забелязана в компанията на Джаред Лето от 30 Seconds to Mars, който е на 40, с 14 години по-голям от нея.

Рокпевецът, който е същевременно холивудски актьор, режисьор и продуцент, в миналото е бил сгоден за колежката си Камерън Диас.

Докато беше с Левин, Вялицина се снима с него във видеоклипа на Maroon 5 към песента с многозначителното заглавие Never Gonna Leave This Bed (Никога няма да стана от това легло).