Участниците в "Да ти паднат 100 хиляди" с водещ Ники Кънчев ще изживеят и вълнуващи моменти в естонската столица

Миналата година Талин беше европейска столица на културата (Talinn2011.ee), а сега научаваме, че там се снима и новото тв шоу, в което Ники Кънчев раздава пари. Не, не става дума за "Стани богат" - макар че би ни се искало, - а за чисто новото "Да ти паднат 100 хиляди" (NovaTV.bg/100). 

Форматът The Money Drop в момента е гейм шоу №1 в света и е реализиран в близо 30 държави по цял свят, обясняват от Нова телевизия, където предаването тръгва през март.

От записалите се близо 20 000 двойки са избрани най-интересните и атрактивни участници. Сред най-колоритните тандеми имало скорошни годеници, двойка с близо 25 години брак зад гърба си, близки приятели, майки с дъщерите си, бащи и синове, над 60-годишно възрастно семейство.

Българин се върнал от Лондон, за да участва в шоуто с добър свой приятел, а атрактивни млади блондинки се явили на кастинга заедно със своите кученца чихуахуа...

Докато чакаме да дойде март, вижте този видеоклип с гледки от естонската столица, която отчете бум в туристическия интерес за 2011 г.