Прелестни и борбени, тези жени са пример за това колко добре се сработват красотата и интелектът

Разпространено мнение е, че успешните супермодели са се родили със сребърна лъжица в устата.

Доколко е така обаче и кои са големите имена в модната индустрия, които са си проправили пътя с цената на много усилия и без пари/връзки? Колежките от Nie-Jenite.bg разказват вдъхновяващите истории на жените, които днес разполагат с милиони, но в детството си им се е налагало да се борят в живота.

Жизел Бюндхен

Zhizel-byundhen-gleda-losho

Русокосата бразилка, чието лице украсява почти всички кампании на световните модни брандове, определено не е била хранена със сребърна лъжичка. Жизел Бюндхен има цели 5 сестри, една от които е нейна близначка.

Финансовото положение на семейството ѝ съвсем не е позволявало разточителство, дори напротив. Малките красавици е трябвало да правят огромни икономии от битов характер - те са се къпели заедно, за да намалят сметките за вода и са спали в една стая на двуетажни легла.

Адриана Лима

Adriana-lima-za-desigual

Въпреки че в момента има голямо семейство, което я обожава, знойната бразилка съвсем не е израснала в такова. Адриана Лима е отгледана в строги католически традиции от майка си и баба си.

Бащата на красивата брюнетка изоставя семейството, когато Адриана е едва на 6 месеца, което малко или много се отразява и на финансовото състояние, което зависи единствено от това, което майката на бъдещия супермодел е носела вкъщи.

Виж още: Как модната индустрия ни манипулира

Наталия Водянова

Nataliya-vodyanova-v-reklama-na-etam

Руската перла започва да набира все повече популярност в модния свят. Тя вече има 4 деца, но това съвсем не й пречи да е един от най-желаните модели. До 6-годишна възраст животът й наподобява истинска приказка – тя има от всичко и по много.

Но положението се усложнява, когато една от сестрите й се ражда с церебрална парализа. За да свържат двата края, Наталия е принудена да продава плодове и зеленчуци на улицата от 10-годишна възраст.

Източник: Nie-jenite.bg