Ева Мендес обяви, че анцузите са причина номер 1 за разводите в САЩ, но бе принудена да си вземе думите назад

Наскоро Ева Мендес бе помолена да коментира женствения си стил на обличане и призова към посестримите си да поддържат пламъка на любовта, като избягват носенето на анцузи 

"Анцузи? Не, не и не! Не можете да ходите по анцуг. Дами, това е причина номер 1 за разводите в Америка! Не си го и помисляйте!", заяви актрисата в интервю.

След отзвука, който предизвика изявлението й, тя бе принудена не само да си вземе думите назад, но и... да се извини на любимия си анцуг с оправданието, че се е пошегувала.

Беше явно несполучлив опит за шега и се чувствам ужасно, ако някой е сметнал, че съм говорила сериозно, коментира в "Инстаграм" 40-годишната латино дива и допълни: "Всички знаят, че причина номер 1 за развод са оранжевите "крокодили"..."

"Очевидно това с анцуга беше шега. И в момента съм облечен така", отбеляза в "Туитър" и партньорът на Ева - Райън Гослинг. Те са двойка, откакто се снимаха заедно в "Мястото отвъд дърветата" (2012).

Видео: Няма да познаете кое е това хлапе!

През септември двамата се сдобиха с дъщеричка, а тази пролет подготвят излизането на неговия режисьорски дебют Lost River (Изгубената река), където Мендес се появява в поддържаща роля.

Във филма участват още няколко актьори, популярни предимно от тв сериали: Кристина Хендрикс ("Момчетата от Медисън авеню") в ролята на самотна майка, Иън де Кастекър ("Агентите на ЩИТ") като нейния син тийнейджър и Мат Смит ("Доктор Ху") в по-различно, злодейско амплоа.

"Изгубената река" се определя като мрачно фентъзи за любовта, семейството и борбата за оцеляване в условията на надвиснала опасност.