Smugglers Swing Club празнува една година с грандиозно парти и специален гост Swing Republic на 13 октомври.

Точно една година след като поставиха основите на Smugglers Swing Club, The Smugglers Collective имат удоволствието да ви поканят отново в своята машина на времето на 13 октомври в столичния клуб Mixtape 5. 

След фантастичния успех на изминалите партита от серията, дойде време отново да се отвори порталът към ерата на Swing, Jazz, Rock'n'Roll и Electro Swing.

Smugglers Swing Club представлява среща между вчера и днес, чието проявление в музикално отношение означава Swing срещу Electro-Swing. По този начин ще бъдат покрити всички разклонения на Swing и Rock'n'Roll музиката от 40-те години до днес, когато Electro Swing течението изживява своя възход. Зад пулта ще бъдат, разбира се, The Smugglers Collective.

Специални гости на винтидж събитето ще бъдат Swing Republic. Датчаните са едни от основоположниците на набиращия все по-голямата популярност в цял свят Electro Swing стил. 

Участието им в Smugglers Swing Club ще е първата изява на групата пред българска публика. Swing Republic са известни в клубните среди в Европа с някои от най-големите Electro Swing хитове като "Peas & Rice" и "T’ain’t What You Do", а наскоро издадоха и страхотен ремикс на "Crazy In Love на Бийонсе.

3 октомври
Mixtape 5*
Вратите отварят в 21:00
Старт: 22:00
Билети: 12 лв. на предварителна продажба в мрежата на Ticketstream
В деня на събитието и на място - 15 лв.

Ние пък подаряваме две покани за събитието. 

Трябва само да ни отговориш на въпроса 

"Кой стои зад създаването на първия български pin-up календар?" 

Отговора ще откриеш в сайта. Остави ни го като коментар под статията след като се регистрираш с активен имейл в Bulevard.bg (не чрез Facebook) до 23:59 на 7 октомври. 

В понеделник ще се свържем с печелившите и ще обявим имената на сайта.