Когато сме откровени и честни с другите, печелим приятели. Все пак обаче има теми, които е добре да и останат тайна

"Човек има три живота публичен, личен и таен" - имайте предвид тази чудесна мисъл от филма "Съвършено непознати" всеки път, когато ви се прииска да споделите нещо с близки или познати.

Ето нещата, които не бива да излизат на светло:

Разправии с роднини

Може да усетите облекчение, ако споделите с приятел за проблемите в семейството, но после ще съжалявате.

Рано или късно, ще се помирите с роднините си, а нещата, които сте казали за тях в момент на афект, ще продължат да витаят във въздуха като лош дъх.

Да не говорим за възможността да разтрогнете приятелството. Така че най-добре е каквото става в семейството, да остане в семейството.

Ne izlagayte blizkite si

Не се оплаквайте от децата

Колкото нелепо изглеждат родителите, които непрестанно се хвалят с децата си, толкова са нелепи и онези, които се оплакват. Не обяснявайте на съседката как синът ви е изхарчил парите за тока, а дъщеря ви не може да си намери съпруг. Какъв е смисълът да излагате рожбите си по този начин? Утре ще им простите провиненията, а те на вас това, че сте "ги разнесли" - не.

Броят на сексуалните партньори

Има един хубав тост: "Да правим неща, за които после ще ни е приятно да се червим". Което обаче не значи да се хвалим със завоеванията си пред другите. Има мъже, които много държат да знаят с колко други преди тях е била партньорката им, но това издава комплексираност и е грозна проява на недискретност. Имайте си своите моменти, които ви карат да се червите, но внимавайте с кого ги споделяте.

Ne razkrivayte seksualnite fantazii

Сексуалните фантазии на партньора

Факт е, че мъжете са предвидими и сексуалните им фантазии варират в доста тесен регистър, но това не значи, че трябва да споделяте бляновете на партньора си в леглото пред други хора. По този начин предавате доверието му и го правите за смях. Гадно, нали? Не бихте искате да сте на негово място.

Nyakoi neshta ne biva da izlizat ot semeystvoto

Слабостите на партньора

Когато сте заедно с някого, вие сте го приели с всичките му достойнства и недостатъци. Когато изнасяте информация за здравословното състояние, физиологическите особености или вредните привички на партньора си, вие го излагате. Освен това поставяте себе си в лоша светлина - защо живеете с човек, който има толкова много недостатъци?

Семейни тайни

Наследствени болести, клетви и отлъчвания, спорове за имоти, неврози и натрапливости - понякога в едно семейство се събират истории като за добър роман, но трябва да внимавате пред кого разгласявате чужди тайни.

Има една хитрост, която ще ви помогне да удържите на изкушението да разкажете нещо пикантно. Всеки познава човек, който го респектира, дали ще е дядо, баща, майка или шеф. Следващия път, когато ви се прииска да споделите нещо "от кухнята" с приятели, извикайте в съзнанието си образа на този човек и си помислете дали пред него бихте казали точно това.

Източник: Адме.ру