Ако попитате 10 различни мъже какви са причините за изневяра, сигурно ще чуете и 10 различни аргумента, но най-масовото схващане е, че това е тяхната природа.

И донякъде това е вярно, защото съществуват шест типа мъже, които са предразположени към кръшване. Вижте кои са според колежките от beu.bg и си имайте едно наум, преди да се хванете с тях.

Детенцето

Той се държи към жена си все едно му е майка. Освен грижите, които очаква и изисква, всеки път скача срещу нейните изказвания, особено когато го задължават за нещо. Именно тези постоянни актове на "бунт" са катализатор за изневяра. Просто той така показва, че ще прави каквото си иска и никой не може да му нарежда.

Бохемът

Тази категория мъже са изключително забавни, но за връзка не стават. Те си обичат нощния живот, хойкането с приятели, алкохолът и жените. Дори и да срещне подходяща половинка и да реши, че е време да се кротне, рано или късно, бохемът пак ще се върне към любимия си начин на живот. Пък макар и за една вечер... много бурна вечер!

Авантюристът

Няма начин да не го познаете. Влекат го рисковите спортове, кара винаги бързо, хвърля се на бой сам срещу няколко, постоянно си търси доза адреналин. Той е склонен да изневери, защото чувството, че това е "забранено" и че могат да го хванат, му действа като наркотик.

Ловецът

Наречете го Казанова, плейбой, няма значение. В същността си, този човек е ловец на женски сърца. Той може да не излиза всяка вечер, да не е душата на компанията, но завърже ли контакт с жена, за него е важно да я омае. В началото е страшно галантен, знае какво да каже, прави големи романтични изненади, но след като тя хлътне, на него просто спира да му е интересно. И започва да се оглежда за друга.

Разумният

Отговорен, грижовен, уважава и разбира половинката си. Да, той е чудесен за връзка. Но при едно условие - жената до него трябва да полага доста усилия да запази тръпката и страстта. Защото този мъж е прекалено деликатен, за да й каже в очите, че вече не изпитва силни чувства към нея. Той просто не може да разбие така сърцето й. Вместо това предпочита да си стои в "удобната" връзка, но търси страст при други жени, което всъщност е многократно по болезнено за половинката му. Наистина няма да ви се иска да сте на нейно място!

Богаташът

Защо изневерява ли? Ами защото разни еднодневки му се лепят като мухи на мед. И в един момент той се поддава на изкушението. Така че, помислете добре преди да си поставите цел: "искам мъж с пари". Помислете добре и преди да настоявате вашият човек да забогатява. Защото има една приказка: "Много мъже дължат богатството си на първата си жена. А втората си жена дължат на богатството си!"