Певицата отпразнува 30-годишнината си сред колеги от музикалното риалити

В Академията обсъждали близо седмица как да изненадат Сантра, която навърши 30 в събота, 26 октомври, и накрая й приготвили домашна торта.

Докато я поднасяли, колегите й пеели Happy Birthday по 10 начина - в различни музикални стилове, но най-силно рожденичката развълнувал Стенли, който й подарил нова песен, написана специално за нея.

На големия концерт в петък, когато звучаха български попхитове отпреди 90-те, Сантра изпя песента на Васил Найденов "Седем пъти" (видео) и спечели овации от журито, а Люси Дяковска дори коментира, че по-младата й колежка навлиза в нов период и като че ли всички изпълнения досега са били просто част от генералната репетиция.

Вечерта на естрадата с участието на детската вокална група "Бон-Бон" беше спечелена от Кичка Бодурова, която изпя през сълзи "Моя страна, моя България" на Емил Димитров, с когото навремето пеела беквокалистка.

Кандидати да напуснат музикалното риалити тази седмица са получилият най-нисък зрителски вот Коцето Калки, номинираната от него Нел и Георги, който бе посочен от журито след жребий между него и Етиен Леви.

Георги имаше една от най-красивите сценографии за песента на Орлин Горанов "Да започнем отначало". Сцената оживя и почти се усещаше свежия полъх на парка, но френските фенери и  елегантният стил на 70-те не помогнаха на младия изпълнител