С тиксо и найлон те превърнали хола в плувна зона

Руски тийнейджъри решиха да измамят горещините и превърнаха всекидневна на панелен апартамент в басейн. Младежите от руския град Орел, намиращ се на около 350 км от Москва, издебнали момент, в който наоколо нямало родители, и, без да мислят за опасността от наводнение, си направили кът за разхлаждане, пише "Дейли мейл".

Хлапетата, които са на видима възраст между 13 и 16 години, използвали една от стаите на съвсем обикновен апартамент в блок, за да си направят къпалня. С найлон и тиксо те успели да подсигурят здравината на басейна и очевидно се наслаждават на прохладата.

Голямата им грешка дошла от решението да споделят щастието си под формата на снимки в социалните мрежи. Кадрите се разпространили вирусно из различни руски сайтове, като онлайн зевзеците не пропуснали да си направят какви ли не шеги във връзка с това как ще се източи водата от "басейна", как са реагирали родителите на домакина на водното забавление и на кого, по дяволите, е хрумнала идеята. 

Виж още: Пиян скочи в басейн с акули и оцеля

Интересно е и как съседите са реагирали на това шоу. Не става ясно колко дълго се е задържала импровизираната баня. 

Тийнейджърите вероятно са стигнали до шантавата идея заради горещините в Орел. Последните дни в града и района се отчитат температури, достигащи 35 градуса по Целзий. В града няма басейн или нещо от сорта и това кара хиляди руснаци да търсят нестандартни начини за прохлада.

Виж още: Мъж прави бомба в замръзнал басейн