Ромео Бекъм в реклама на Burberry за сезона пролет-лято 2013. Средният син на Дейвид и Виктория Бекъм участва (заедно с моделите Иди Кембъл и Чарли Франс) в клип, режисиран от Кристофър Бейли, и фотосесия, заснета от Марио Тестино.

Десетгодишният Ромео Бекъм направи своя моден дебют в новата рекламна кампания на Burberry, а покрай него виждаме и новата любимка на марката Кара Делевин

Според Кристофър Бейли - главният творчески директор на известната марката Burberry, средният син на Виктория и Дейвид Бекъм се е превърнал в центъра на шоуто и е "истинско удоволствие да се работи с него".

Освен това Бейли сподели, че тази година колекцията ще заблести още повече от нестихващата енергията, както на старите, така и на новите членове от семейството на Burberry.

"Ние се забавлявахме много по време на снимките и мисля, че забавлението дойде от моделите, които точно успяха да представят истинския дух на новата колекция", допълни Бейли.

Фотосесията на Burberry е заснети от фотографа Марио Тестино. В нея са включени елементи от Burberry Prorsum, Burberry London и Burberry Brit. Фокусът обаче пада върху връхните облекла.

Виктория и Дейвид Бекъм имат трима сина - Бруклин на 13, Ромео на 10 и Круз на 7, както и дъщеря Харпър, който се роди през юли 2011. 

Дейвид и трите момчета вървяха по червения килим за премиерата на Spice Girls -Viva Forever миналата седмица в подкрепа на Виктория. Всички бяха облечени в поръчкови костюми Burberry.