Robert Dietz дебютира в България в първата нощ на декември

След като буквално взривиха Yalta Club през октомври, Elevate са готови за следващото си голямо събитие. 

На 1-ви декември за своя дебют в България ще пристигне талантливият немски диджей Robert Dietz. 

В последните години неговото име е основно свързвано с работата му за лейбъла Cadenza и концепцията Vagabundos, оглавявани от Luciano. Освен Cadenza, в дискографията на Dietz личат имената на лейбъли като Cecille на Nick Curly и Saved на Nic Fanciulli, които го нареждат сред най-уважаваните млади продуценти на сцената в момента.

През това лято Dietz изживя един от най-заетите си периоди като артист. Само в рамките на няколко месеца той се включи в големи фестивали като Exit, Extrema Outdoor, Electric Zoo и оглави събития в клубове по всички краища на света, сред които Fabric (Лондон), Pacha (Ибиза) и SpyBar (Чикаго). 

В седмиците преди гостуването си у нас Robert Dietz и неговото турне преминават през Ню Йорк, Берлин, Лондон и Москва, като успоредно с това германецът издава дебютната компилация за новосформирания лейбъл Arkitekt.

Преди и след Dietz зад пулта ще се изявят Liubo Ursiny и Nick Nikolov, които познаваме като резиденти на Elevate събитията в Yalta Club. 

През последните години Liubo успя да се утвърди на сцената като един от основните български хаус артисти и предпочитан партньор зад пулта на имена като Hernan Cattaneo, Dubfire и Victor Calderone. 

От своя страна продуцентските умения на Nick Nikolov често го нареждат до най-големите имена в световната електронна музика. Едва на 19, Nick успя да класира последното си парче Come Down сред 50-те най-чартвани парчета в RA през октомври, където се нареди до имена като Tiga, Maceo Plex и Julio Bashmore.

1 декември 2012
Yalta Club