Яна Маринова и Деян Топалски демонстрираха новата колекция ZPump Fusion и поставиха началото на играта #thegymiseverywhere

Първият специализиран магазин на "Рийбок" (Reebok) в България, който се намира на ниво 1 в столичния "Сердика център", беше представен официално в петък, 23 октомври. Водеща беше запалената по фитнеса актриса Яна Маринова, която разказа за марката пред журналисти и спортни блогъри.

Професионалният ММА боец Деян Топалски направи спортна демонстрация с най-новата колекция Reebok ZPump Fusion, а гостите получиха възможност да пробват цялата гама продукти на марката. 

В самия магазин Деян Топалски и Яна Маринова представиха упражнения със свободни тежести, за да покажат, че с правилната екипировка можеш да направиш добра тренировка навсякъде. Така двамата поставиха начало на кампанията на "Рийбок" #thegymiseverywhere, която мотивира хората да спортуват винаги и навсякъде.

В играта може да се включи всеки, който качи в "Инстаграм" своя снимка от мястото, където тренира, с хаштаг #thegymiseverywhere. Кампанията започна още в петък със снимки от присъстващите на представянето и продължава до 11 ноември, като двама участници, избрани с томбола, ще спечелят по чифт Reebok ZPump Fusion, а трима - персонална тренировка с Деян в една от най-модерните спортни зали у нас. 

На представянето Яна и Деян направиха и спортна демонстрация, подготвена специално за да разкрие пълния потенциал на новата спортна обувка. Тя е подобрена версия на вече познатата Reebok Pump технология, създадена през 1989 г.

26 години по-късно марката представя напълно усъвършенстваната спортна обувка, създадена специално за тренировка и бягане. Това са обувки, които се нагаждат към спортиста, а не обратното, изработени така че да се изпълват с въздух и да се адаптират към крака за максимални резултати, обясняват от спортния гигант.

Reebok ZPump Fusion е комбинация от три добре познати технологии:

- Pump технология, която изпълва с въздух обувката, така че кракът да се фиксира и да се чувства удобно, докато тренира;
- Fusion обвивка, която обгръща крака и свързва останалите компоненти на обувката, за да осигури комфорт при бягане и тренировка;
- ZRATED, вдъхновени от високоефективните гуми със Z шарка на протектора за изключителен контрол на движението. 

През целия ден в събота гостите на "Сердика център" гледаха в специално изградената паркур зона демонстрацията на момчетата от Freerun Bulgaria - общност на практикуващите фрийрън, паркур, стрийт трикинг и трикинг у нас, на хората, които се интересуват от тези спортове или ги харесват. Зрителите имаха възможност да пробват новите Reebok ZPump, а за онези, които се бяха сдобили с картонче #thegymiseverywhere, имаше специални подаръци в магазина.

Всички, които не успяха да присъстват, могат да да посетят сайта на Reebok, където да си направят тест на характера - част от кампанията на марката Be Мore Human.

Източник: Reebok